Je bekijkt nu De diepte in…

De diepte in…

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:bewustzijn

Wat leven we toch in een bijzondere tijd momenteel.

Dit jaar is een pittig jaar, met veel veranderingen, inzichten, werken aan mezelf in wat ik nu werkelijk wil en wat mij werkelijk gelukkig maakt. Ik heb afgelopen jaar veel momenten genomen om meer inzicht te krijgen in wat ik nu wil met mijn leven en hoe ik me wil voelen en met welke mensen ik wil omgaan. In welke energie wil ik leven en zijn!

Door middel van een astrologisch consult bij Patty Post heb ik de stap durven nemen. Dit was het duwtje in de rug wat ik nog nodig had. Het werd me zo duidelijk gemaakt dat wat ik hier te doen heb op aarde, en waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt in het verleden. Ook waarom ik in dezelfde cirkels en gevoelens kan blijven hangen. Vanuit dit persoonlijk profiel is mij duidelijk geworden dat mijn ziel een duidelijke taak heeft te volbrengen hier op aarde.

En vanaf dit moment gaat het super snel met de inzichten en verdiepingen die nodig zijn om stappen te zetten in de richting van mijn zielenpad.

Vorige winter heb ik een intensieve training gehad bij een Master Thangka schilder in India en hierdoor heb ik mijn passie weer hervonden. De deities maken mij zo zielsgelukkig. Ik heb mijn weg in de kunst weer terug mogen vinden en diep mogen ervaren dat dit is wat ik te doen heb!

Daarom heb ik afgelopen zomer besloten om vanaf januari 2019 weer volledig voor mezelf te gaan werken, als visionair kunstenares en persoonlijk spiritueel begeleider. Wat een gave stap is dat, de keuze te maken wat je ziel al zolang roept. Maar ik voel in alle vezels in mijn lijf dat nu pas het moment daar is. Nu is de juiste tijd gekomen om mezelf te laten zien en mensen te helpen met mijn opgedane kennis.

Door de 2 daagse 5D retraite van Viola Blessing heb ik me nog meer mogen verdiepen in mezelf en de energie van de kosmos. De multidimensionale wereld waar ik al veel mee had gecommuniceerd maar nog nooit in een vloeibare staat van zijn. Deze staat van zijn zorgt ervoor dat je ziel volledig kan indalen en je ziel plaats kan innemen in je volledige lichaam. De densiteit (dichtheid) van je 3D lichaam veranderd om zo ook de frequenties van hogere energieën toe te laten. Mijn hogere zelf hoef ik niet meer op te zoeken buiten mijn lichaam hoog in de wolken, maar ik ervaar mijn hogere zelf en de multidimensionale wereld nu IN mijn lichaam. Dit was voor mij een openbaring waarvan ik nog geen weten had. Ik ben altijd uit mijn lichaam gegaan om contact te maken met andere frequenties aan de andere kant van de sluier.   En ik voel me ook niet altijd thuis op deze aarde. Ik heb vele momenten gehad dat ik er gewoon niet meer wilde zijn. Terug naar huis, naar de bron waar ik deze vreemde mensen ervaringen niet meer hoef te voelen en ervaren.

Maar door de bewustwording dat mijn lichaam mijn tool is om juist contact te maken met deze bijzondere frequenties en energieën zie ik de wereld nu door een andere bril. Het is fijn om aanwezig te zijn in mijn lichaam en te luisteren naar haar behoeften. Het besef dat ik mijn lichaam nodig heb om contact te maken met hogere energieën en deze te ankeren in mijn lichaam zodat ik hier op aarde mijn zielentaak neer kan zetten is mij heel heel dierbaar!

Door tijd te nemen om jezelf beter te leren kennen kom je automatisch ook patronen tegen die je misschien helemaal niet meer dienen. Het is goed om te bekijken of de dingen die je doet nog passen bij hoe jij nu bent. Het proces van bewustwording brengt ook oude stukken naar boven. Oude patronen die gezien mogen worden en waar ik NU mee mag dealen. Door te zien wat er speelt en je les eruit te halen, Wat heeft het je gebracht? Wat heb je ervan geleerd? Dient het je nog? kan je deze patronen loslaten en transformeren.

Mijn enthousiasme om de diepte in te gaan bij mezelf is iets wat al vanaf mijn begin twintiger jaren speelt. Ik heb het altijd heel avontuurlijk gevonden om steeds dieper te gaan, meer te ervaren. Mezelf uit te dagen en informatie tot me te nemen die nieuw voor me is. Ik ben een nieuwsgierig persoon en ik ben een dromer.  Ik geloof in de energie van universele liefde en als je een gelukkiger leven wilt, je begint bij jezelf.

Dankje lieve lichtwerkers om mij heen voor alle support. Dat we samen mogen groeien en elkaar ondersteunen tot een nieuwe wereld, de nieuwe aarde waar we in onze eigen frequentie mogen en kunnen zijn wie we werkelijk zijn. En onze zielenmissie mogen gaan neerzetten en beleven!