Interdimensionaal

Voel je verbonden met de energie van het universum

Interdimensionale schilderijen

Tijdens het schilderen kom ik in een meditatieve staat van zijn wat een poort opent naar de multidimensionale wereld.

Op mijn spirituele pad ben ik in contact gekomen met een grote verscheidenheid aan energieën. Ik weet al vanaf een jonge leeftijd hoe ik contact kan maken met dingen die zich afspelen achter de sluier. Het engelenrijk en het godenrijk is mij niet vreemd.

 

Mijn meditaties gingen steeds dieper en gemakkelijker waardoor ik vaak al zwevend door het universum deinend naar de aarde keek. Afvragend waarom en wat ik te doen heb op deze aardbol. Mijn verbinding met mijzelf, de aarde en het universum werd steeds krachtiger en ik voelde heel sterk dat ik mijn missie als visionair kunstenaar mocht gaan uitbreiden. Wat mij een heerlijk gevoel van vrijheid en bezieling gaf. 

 

Ik verdiepte mij in de contacten die ik ervaarde tijdens mijn meditatieve reizen en werd me steeds meer bewust van de diversiteit van aanwezigen in ons multi-versum.

 

Een paar jaar geleden werd mij duidelijk gemaakt door mijn begeleider Aartsengel Michael, dat ik naast mijn verbinding met het engelen- en godenrijk ik ook de interdimensionale wezens mag gaan channelen en schilderen.

"Wij zijn er om je te steunen en begeleiden tijdens je bijzondere reis als mens"

Ik geloof vanuit mijn hele wezen dat we tot zoveel meer in staat zijn als wat we nu denken te kunnen. We hebben zoveel meer wijsheid in ons als wat we nu gebruiken. We mogen terug naar onze bron-essentie om al deze prachtige schatten in onszelf te ontdekken en naar buiten te brengen. 

"Oude kennis en wijsheid mag tot ons komen"

Hogere frequentie wezens en hun wijze lessen

Een schilderij met activatie's en coderingen

Een schilderij wat in afstemming voor jou gemaakt is, in samenwerking met jouw hogere ziel en team of spirits, brengt je naar een leven in een hogere frequentie.

 

Hoe versterk je de verbinding met jouw team achter de sluiers?

Wat heb je nodig om jouw missie te verankeren?

Ben je klaar voor een upgrade?

 

Het schilderij activeert een diepere laag van kennis en waarheid in jou waarvan je altijd al hebt geweten dat dit er zat. Maar door het visueel te krijgen kan je je makkelijker verbinden met deze frequentie.

"You are the universe, expressing itself as a human for a little while"

Hoe ga ik te werk

Het maken van een interdimensionaal schilderij is heel erg persoonlijk en gaat over de verbinding van jouw ziel en je team of the light. Daarom is het belangrijk om eerst kennis te maken met elkaar en door te spreken waar jouw wensen liggen.

Het kan dat je zelf al een duidelijk idee of thema weet waarover je mij een schilderij wilt laten maken. Of je staat open voor een transmissie tijdens een ontspannings sessie waarin we contact leggen met jouw team of the light.

In afstemming maak ik een ontwerp tekening waarin de besproken symbolen, de omgeving en interdimensionale wezens in aanwezig zullen zijn.

Hierna ga ik aan het schilderen. Tijdens het schilderproces houd ik je op de hoogte met foto’s en blijven we in energetische afstemming zodat jouw energie gedragen wordt in het schilderij. Dit is een belangrijk onderdeel in het proces. Tijdens het schilderen krijg ik vaak informatie door in de vorm van een channeling, welke ik aan het eind met je zal delen.

Het schilderproces kan je ook volgen op mijn facebookpagina.

Voor het maken van een persoonlijk schilderij in olieverf neem ik ruim de tijd om in juiste afstemming te kunnen blijven werken. Een olieverf schilderij heeft een lange droogtijd nodig en hierdoor kan het 3 tot 6 maanden in beslag nemen.

Ik schilder op een speciaal geprepareerd houten (mus)paneel met hoogwaardige olieverf. En maak gebruik van een oude techniek genaamd “Mische” die veel diepte en gelaagdheid creëert in het schilderij.

Het werk wordt geleverd in een blank houten baklijst of houten ovale/ronde lijst op maat gemaakt bij het schilderij. Bij toepassing van een grote hoeveelheid aan bladgoud is er een meerprijs. 

Prijzen lopen vanaf €2500,- voor een op maat gemaakt schilderij vanaf 20x30cm.

Prijzen zijn inclusief btw en standaard lijst & exclusief verzendkosten.

Bekijk hier de stappen in het schilderproces

Lees de gechannelde tekst van de energieën in het schilderij in de beschrijving van de video’s op mijn Youtube channel.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.