Listen within body - mind - soul

Kom in contact met jouw lichaam

Je voelt dat je meer verbinding wil met jezelf en je omgeving

In mijn leven heb ik ervaren dat door meer aandacht te geven aan mijn lichaam ik bewuster ben van wat het nodig heeft.
Signalen zijn soms moeilijk om naar te luisteren totdat je gedwongen wordt om stil te staan. Ik heb mezelf aangeleerd om goed te luisteren naar de signalen van mijn lichaam. En begrijp hierdoor dat alles aan elkaar verbonden zit.

Doordat ik op jonge leeftijd vaak darmklachten had, tot in extremen toe, ben ik de zoektocht aangegaan om mijn lichaam beter te leren begrijpen. Deze zoektocht van zeker 15 jaar heeft mij enorm veel gebracht. Ik ben gaan inlezen over hoe het lichaam werkt en ik heb verschillende studies gevolgd over o.a.. voeding, lichaamsbeweging, massage, reiki, kennis over ons energetisch lichaam en hoe je je lichaam kan helen.

Ons hele systeem van mind, body & soul werkt samen.

Ik ervaar meer rust en balans en heb ik een gelukkiger leven doordat ik in contact ben met mijn lichaam.

Het is zo makkelijk om jezelf te vergeten en anderen voorop te plaatsen. In onze drukke samenleving is het juist zo belangrijk om quality-tijd te nemen voor jezelf. Zodat je meer rust en stilte kan ervaren in je geest en lichaam. Zo kom je in jouw diepste kern terecht waar alle antwoorden voor je klaar liggen.

Vind je het lastig om contact te maken met jouw innerlijke stem, jouw ziel?

Ik help je graag meer ontspanning te ervaren zodat jouw bewustzijn ruimte krijgt om in gesprek te gaan met jouw ware innerlijke stem. 

Hoe doe ik dat

Door middel van een energetische ontspannings- sessie breng ik jouw lichaam tot rust. Zo komen je gedachten tot rust en ook je lichaam. Je gevoel gaat dan voor jou spreken in plaats van je hoofd. Het zal duidelijk worden waar jij mag loslaten. Welke stappen je mag zetten om meer balans te ervaren en wat jou echt gelukkig maakt.

Jouw lichaam wijst mij de weg en geeft aan waar er blokkades zitten en waar het mag gaan stromen. Ik ga in afstemming een energetische samenwerking aan met jouw hogere ziel waardoor er een diepe connectie ontstaat tussen jouw fysieke lichaam en jouw etherische lichaam.

Wil je graag een dieper contact leggen met jouw multidimensionaliteit

Onze ziel is een unieke energie die verder reikt dan ons eigen lichaam. We zijn zo immens groot als we in onze zielenenergie staan. 

Door een ontspannings sessie te ervaren kom je in diepere lagen van je wezen terecht. Kies jij ervoor om contact te leggen met jouw zielenfamilies en multidimensionale zelfdelen? Dan zal met deze intentie de sessie jou meer duidelijk geven hierover. Ik gebruik klank, kristallen en lichttaal om het contact te ondersteunen. 

Ik werk altijd vanuit een zuivere afstemming en samenwerking met onze team of spirits en hogere ziel. Er zal dus ook nooit iets gebeuren wat jij niet wil of aankan op dat moment. Een sessie kan zowel een hele fysieke ervaring zijn als een reis naar andere werelden en contacten. Dit is compleet afhankelijk van wat jouw lichaam nodig heeft en wat je intentie is.

"Quiet the mind and the soul will speak"

Naast mijn werk als visionair kunstenaar vind ik het ook belangrijk dat het lichaam de juiste aandacht krijgt. Een ontspannen lichaam is een ontspannen geest en hierdoor is er weer ruimte om te leven vanuit flow.

Wat kan je verwachten

In een energetische ontspannings- sessie breng ik jouw lichaam tot rust door zachte aanrakingen en ik werk samen met de helende energie van de bron. Ik stem me af op jouw energie en zo kan ik invoelen waar je extra aandacht nodig hebt om los te kunnen laten. Alles vanuit liefde en respect.

Ontspannen gaat namelijk over los kunnen laten.

Loslaten en ontspanning zorgt voor nieuwe energie. Tijdens de ontspannings- sessie functioneer ik als een kanaal voor de energie van de bron. Deze energie heeft een eigen hoge intelligentie en weet waar naartoe te stromen. Daar waar het meest nodig is op dat moment en voor jouw hoogste goed geldend is. Ik laat me leiden door mijn intuïtie in verbinding met mijn ziel, jouw ziel en de bron. 

Na de behandeling zal je meer ontspanning ervaren in je gehele lichaam en geest. Er ontstaat ruimte voor de stem van je hart. Laat deze spreken!

Het is goed om de ontspannings- sessie te herhalen zodat je lichaam kan wennen aan deze nieuwe manier van energie verwerking. Je lichaam kan namelijk ook moeten wennen aan het loslaten. Afhankelijk van jouw geloofssystemen en patronen kan dit in kleine stapjes gebeuren of ineens. Ieder mens is uniek en iedere ervaring is uniek. 

Hoe verloopt de sessie

We beginnen met een kort gesprek waarin je kan aangeven waar jouw aandacht op dat moment ligt en wat je bezig houdt. Deze informatie neem ik dan mee tijdens de ontspannings- sessie. 

De sessie duurt 90 minuten en kost 85 euro. 

Omdat mijn sessies steeds vaker meer integratie- en behandeltijd nodig hebben en soms oplopen tot 2-3 uur wordt er bij een uitloop €10 per 30 minuten extra in rekening gebracht.

Na de behandeling krijg je de tijd om weer even ’te landen’ in de ruimte en praten we jouw ervaringen door. Het kan zijn dat de healing nog zijn doorwerking heeft op de dagen erna. Dit is heel normaal bij energiewerk. Zorg goed voor jezelf ook de dagen erna door meer rust te nemen en voldoende water te drinken. 

Ik geef deze sessies alleen aan dames, afspraken worden ingepland na overleg van beide agenda’s.

"Life is a climb but the view is great"

Wat klanten zeggen over een ontspannings sessie

“Ik kan nu verder op de door mijn gekozen pad en het pad waarvoor ik op deze aarde ben gekomen.”

Carla

“Ik heb de massage bij jou mogen ervaren en ik was/ben er zwaar van onder de induk! Je hebt me echt op een heel diep niveau weten te raken en open te breken. Het was nodig! Op de dag zelf was ik na de massage heel erg moe, maar de dagen daarna barstte ik van de energie en gebeurde er allerlei magische zaken 😉 Ik kom graag snel weer terug!”

Katja

“Het was zalig, een echte aanrader voor iedereen.”

PremSunita 

“Zo bijzonder, zo dankbaar. De beelden komen langzaam binnen… dankjewel lieve Sandra.”

Renate

“Het was heerlijk ontspannen, voel zoveel meer ruimte in mijn lichaam. Heel fijn, Dank je wel!”

Perle

“Lieve Sandra, mooie engel op aarde, wat ben ik dankbaar dat ik deze massage van jou mocht en kon ontvangen, zoooo zuiver vanuit hart en ziel afgestemd op mijn wezen! Sandra ja zoooo dankbaar en vol vertrouwen weer, wat een verschil met vanochtend vroeg toen ik helemaal uit mijn hart vertrokken was naar mijn hoofd.”

Annelies