Visionaire kunst

Vergroot de rust, aandacht en spirituele energie in jouw huis

Hoe zou het zijn als je de energie en harmonie van heilige plekken en tempels in eigen huis kunt ervaren?

Je hebt vast wel eens net als ik in een spiritueel winkeltje een boeddhistisch beeldje of afbeelding van een god gekocht.
Deze beeldjes zien er mooi uit en zijn een prachtige decoratie voor in huis.
 
 
Maar heb je je weleens afgevraagd waarom deze beelden en afbeeldingen in heilige tempels een voelbare helende energie uitstralen maar bij jou thuis alleen maar mooi staan te wezen?
 
 
De spiritueel werking van een afbeelding is even groot als de aandacht en intentie waarmee deze is gemaakt.
Een kristal geperst van plastic heeft ook geen helende werking.
Logisch toch?
 
 
Wil jij je intuïtie, inzichten en spirituele groei bevorderen?
 
 
De visionaire kunst die ik maak schilder ik vanuit een meditatieve staat. Afgestemd op wie jij werkelijk bent zodat de spirituele helende kracht vanuit de bron bij jou de huiskamer in stroomt. 
 
 
Ik ben speciaal naar Noord India gereisd om de kunst van het meditatief schilderen te gaan studeren in het Center for Living Buddhist Art. Hier heb ik mijn eigenschappen in het channelen van energieën nog verder mogen ontplooien. Mijn thangka teachers Master Locho & Sarika Singh hebben mij geleerd om te tekenen volgens de eeuwenoude Boeddhistische tradities. In deze techniek maak je contact met de godheid die je wilt gaan schilderen en hiermee ook het goddelijk wezen in jezelf waardoor je de energie van de goden gechanneld krijgt. 
 

"Door mij heen wordt de energie van de spirit verbonden aan het schilderij waaraan ik werk"

Welke uitdagingen ervaar jij in het leven

 
Het visionaire werk wat ik in opdracht voor jou maak, stem ik af op jouw spirituele pad en groei. Ze zullen je precies geven wat jij nodig hebt: rust, vrijheid, heling, duwtje in de rug, verbinding. Steeds als je thuiskomt en afstemt doet het schilderij zijn werk.

Werk je als healer of coach

Een visionair schilderij in jouw praktijk zal bijdragen aan de de sessies die je geeft. Het schilderij werkt dan als een portaal.
Zo blijft de energie in jouw praktijk zuiver.
 

Wil jij weten welke energie of spirit het beste bij jou past

Ik kijk graag samen met jou naar de symboliek en de kwaliteiten van de goden om voor jou een geschikte match te maken. We bespreken welke thema’s jou bezighouden en of je al een aantrekking hebt tot een bepaald thema, spirit of multidimensionaal wezen.
 
Weet je echt niet wat je moet kiezen… Dan is het fijn om een ontspannings sessie te boeken waarin we contact kunnen leggen met jouw lichaam en ziel. In afstemming met jouw ziel en team of spirits wordt ik geleidt naar een juiste afbeelding voor jou.

Wat een visionair schilderij voor jou kan betekenen

De kleur, vorm en de energie die voortvloeit uit de verbinding werken helend voor zowel diegene die naar de afbeelding kijkt als de ruimte waarin het wordt opgehangen.

Kijk verder bij

Volg het creatie proces van jouw schilderij op facebook